Both camp
Hej och välkommen till Winberg-Nordins bothcamp, vi har nu haft träningsvärk på nya platser konstant i en vecka nu. Vi har sagt att det vore kul att vara fitt till sommaren och orka springa och ha sig men vi har skjutit på effektiv träning in i det sista men nu är semestern för nära, nu gick det inte att skjuta på det längre! Känns bra, vi kommer nog orka med några varv i skogen!
Ska bruka kranvatten i sommar som aldrig förr, för att festa till det tror jag att jag måste klicka hem denna...

Så söt så jag spricker! Vad händer annars... Har börjat plöja gamla sommarpratare i takt med att det kommer nya, lyssnade på prinsessan Birgitta igår och hon var kul. Däremot var hon batteritanten sjukt trist. Ni som känner Tobias, lyssna på David Hellenius - de är i princip samma person.
Ikväll ska vi rehabba hos från träningsvärken, blir Sichuna Citizen, massage och yoga. Har ett mission till sommaren: MÅSTE hitta ett bra receptet pa Sichuans ribs med kummin, det vattnas i munnen bara jag tänker på dem!! Typ något lik nedan för er som vill prova!
Ingredients
- 2 racks baby back ribs
- 4 pork rib slabs (country cut) 4.5 lb slabs
- 3 tablespoons sugar
- 1 tablespoon garlic chopped fine
- 2 tablespoons chopped fresh ginger
- 2 teaspoons Sichuan peppercorns crushed
- 1/2 teaspoon star anise ground
- 1 teaspoon Chinese 5 spice
- 2 tablespoons soy sauce
- 3 tablespoons sunflower oil
- 1 tablespoon sesame seeds
- 1 teaspoon chilli flakes
- 2 cups of your favourite plum dipping sauce
Directions
- Place the pork slabs in a large sealable baggie.
- Mix the marinade ingredients in a medium bowl.
- Reserve ½ cup of the marinade for basting and set aside.
- Pour the remaining marinade over the ribs.
- Seal the bag and toss to ensure that the ribs are evenly coated.
- Place the ribs into the refrigerator overnight.
- Once they are marinated, remove the ribs from the bag and pat them dry. Discard the baggie and used marinade.
- Prepare barbeque to 220°/104°C with indirect heat. Leave one side of the barbeque on high and the other side off. Insert a drip pan under the grates of the side that has no heat.
- Place the pork over the drip pan.
- Close lid adjust temperature if necessary to read 220°/104°
- Slow cook the ribs for 3 hours or until tender.
- Baste with the reserved sauce every 30 minutes.
- Once done, remove the ribs from the barbeque and tent under tin foil for 20 minutes.
Kommentarer
Trackback