Gott & blandad från helgen

I helgen har vi gått runt på stan och bara kollat in gator och parker vi aldrig gått förut, det händer något hela tiden gär så man när nästan helt matt när man kommer hem. Här kommer lite bilder från våra promenader

Hungrig? Man kunde välja mellan tupphuvud, fötter ink. ben eller hjärta. Vi gick vidare..


På nästa ställe fick man välja på korven som hängde på parkeringen eller jätte fisken i "saluhallen". Även denna gång fick vi vidare.

Man känner sig lite trist när man istället för att prova några av dessa ställen väljer att äta en helt vanlig brunch så känner kanske att man nästa gång kan prova något mellanting... Fast jag vet inte, lovar att berätta i detalj hur det är den gången jag äter tupphuvud!

Kylan har ju slagit till som vi tidigare skrivit och vi kände därför att en varsin varm tröja inte skulle vara fel. Så vi gick till en cashmere affär som vi fått rekommenderad, Tobias hittde en som han gillade så han frågade vad den kostade. Då tar expiditen fram en våg och väger tröjan, man betalar alltså tröjorna per vikt...! Stackars stora feta människor, men känns ändå rättvist på något sätt.


Eftersom vi inte är tillsammans på jul så hade vi vår julmiddag i går. Blev hemma rullade köttbullar och jordgubbar till efterrätt. Mums!! Det är prime time för jordgubbar just nu, finns överallt och de smakar precis som våra hemma - söta och goda!!



Vi gjorde även cupping i går, vi ser ut som att vi har någon dödlig sjukdom, har blåmärken som är runda och typ 5x5 cm över hela ryggen. Vi vet inte riktigt vad det ska vara bra för, men det är någon gammal kinesisk metod så lite bra måste det ju vara i alla fall!



Kommentarer
Postat av: Yvonne

Tyger köper man på meter eller yards och stickat räknar man på kilo :-) men håller med- synd för dom som behövet XXL. Kraam

2011-12-20 @ 01:48:31
URL: http://yvonneandthecity.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0