Dagen rapport

Tobias kom hem från Peking idag, där hade han bott på ett hotell som hade täckt korridorerna med lakan och silver(gul)tejp
 
Han fick äta middag på en restaurang som serverade ägg & sten (!) röra
 
 
Säger ju det, Peking är ett skithål.
 

Nu blev det helg här, hepp!
 
 
 

Dagens, igen (ska snart komma på något nytt)

Dagens bild

 
Dagensbloggord

 
Dagens En-sån-här-vill-jag-också-ha
Pappa kan vi inte gå till en fotograf?

Dagens nyheter

Hon måste vara extremt sjukt i huvudet
 

 
Äntligen slipper man plåga i sig den där bittra biten och tänka att man trotts allt är liiiite nyttig.

Dagens

Dagens pyssel
Bodera på sminkförpackningar
Ibland undrar jag vem som har tid för sånt här... Eller tar sig tid kanske man ska säga. Hade ju hela sommaren på mig att göra mitt pyssel, vad gjorde jag? Inget. Men ångrar verkligen att jag inte tog stickningslektioner av Tobias mamma, perfekt flygsysselsättning. Kanske kan Youtuba det...
Mamma, du vill ju alltid pyssla så hittade den perfekta bloggen till dig! Twig & Thistle
 
Dagens bild
 
 
Jag hittade ju hem lite i bloggsfären igår så nu har jag bilder på lager vill jag lova!!
 
 
Dagens bloggord
 
 
 
 
 

Prisa kranvatten och The Chic -Type blog

Vaknade i morse av att klockan ringde lite tidigare än normalt, fattade inte varför jag hade gjort så så jag stängde av och sov vidare. Vaknade sen på normal tid, går in i köket och inser varför jag skulle gå upp tidigare - vi hade ju inget vatten hemma! Jag är nu på jobbet utan att ha druckit mitt morgonkaffe, jag ber till gudarna att inget urspårat händer på förmiddagen. Det kommer inte sluta bra. 
 
Jag har ett problem, jag ogillar starkt väggord - men fullkomligt älskar tavlor med fyndiga sägningar i kul typsitt. Vi säger bara att det är två helt olika saker så har vi det avklarat! Ana min lycka när jag idag hittade denna blogg.

Förmodligen bara jag, Tobias och min bror som tycker detta är kul. Men vi skrattar för er så oroa er inte!
 

Ibland verkar det finnas någon heder i att göra saker avancerade. Sånt har jag svårt för.
 
Pappa, jag mailar en högupplöst till dig så kan du väl printa på matt lite tjockare papper, A3 typ.
 

Stämmer ju inte men visst är den fin! Finns fler i denna stil här
 

Targets' sommarkampanj, typisk utedassposter!
 

Efter sommaren är vi lite sålda på cyklar, något för vår konstnär på Painter's street kanske. Kul att se att allt inte görs framför datorn, kolla hur postern blev till här
 
Dagens hitt är dock min nya skärmsläckare!
Om ni vill ha den samma går den att ladda ner här

Bokat!!

Nu har vi bokat kitesurfingkurs i 3 dagar när vi åker till Thailand om några veckor!!
 

Arbetsro när den är som bäst

Just nu känner jag mycket för brunt läder
 
 
 
Som en musplatta från Handwers eller en Macbook- och mobilfodrag från Mujjo

Eller varför inte en klocka från Tag Heuer?
Tobias tycker jag ska investera i ett par höstskor från Hard Graft
 
  
 
Även fast det inte är bruntläder skulle det inte kännas fel att ha denna på armen
 
Tänk om pappas klockgubbe i Thailand har den..
 
När jag kom till jobbet idag så har de börjat bygga om parkeringen nedanför kontoret. Tyvärr kan jag inte lägga upp ljudfiler här men ni vet ju hur det låter när de borrar i asfallt. Det är inget ljud man vill jobba 8 timmar i. Hade det varit i Sverige hade folk kommit till kontoret, undrat vem fan som har gett tillstånd att borra under arbetstid. Gittan på våning 3 hade klagat på tinnitus, begärt att vara hemma i tre månader med stöd av en terapepht två dagar i veckan. Här är det inte ens någon som tittar ut och undrar om de ser ut att hålla på länge. Stryktåligt folkslag de här kineserna alltså! 
 

En brun sliten fladdermus tack!

Man kan känna ha-begär, men så finns det HA-begär.

Morgonen ihopplock!

Det är ett himla tjat hemma om en guldfisk, den ska tydligen helst bo i ett stort drinkglas som pappa fick med sig hem från en bar en gång. Är inte helt såld på idén, ska vi ha en fisk tycker jag vi ska ha en skål likt dessa!
 
Har tappat matlusten, blir hungrig men känner inte för mat. En macka blir bra liksom, men så såg jag denna och insåg att i kväll ska vi nog få snurr på aptiten igen!
 
 
Det finns ju löparspår och så finns det löparspår!
 
 
Ska tydligen blir lite blåsigt och regningt idag... Ser framför mig Barna i Bullerbyn, vi kommer sitta fast på kontoret allt komma halvvägs och ta skydd i något köpcentrum. Läs artikelt här.
 

Jo men visst!

Blev en squashmatch mot Sofia i mina nya skor. Så snygga att jag känner för att gå på fest i dem!

Ikväll tog jag fram mina norrländska gener och bakade tunnbröd. Tyvärr inte samma sak med turkisk yoghurt som med fil, men de smakar ok och mättar, vilket är huvudsaken!


En lördag på stan

Det fixades i ledningarna idag. Kolla killen längst bort, på något sätt har han fått upp stegen i luften och håller emot samtidigt som han röker och läser en bok. Jag saknar kommentarer.
 
 
Någon har ju fått sin flickdröm att gå i uppfyllelse, jag menar vem ville inte ha en rosa glitterbil!
 
 
Vi var en sväng på Mediamarkt och då måste man prova massagestolarna, Tobias provade en med extra allt. Såg halvskönt ut...
 
 
Det är helt galet vilket utbud de finns av fotbad... Finns det någon som köper ett och faktiskt använder det mer än en gång?
 
 
Hittade en restaurang till kvällens "firar 1 år i Shanghai middag", grymma öppettider.
 
 
När vi kom hem så ringde vakten på och drog med Tobias ner i hissen, efter några minuter kommer han upp igen. Med en papperskorg.
 
 
En vild gissning är att de vill att vi ska börja kompostera, men det finns ju ingenstans i huset/området att slänga sitt kompostskräp... Det följde med 200 påsar i alla fall, generöst.

Keep it coming!

I går var det champagne, krappa och beach vollyboll för hela slanten! Dessa heldagar med de bästa vännerna, den godaste maten och strandaktiviteter kan jag inte få nog av!
 
 
När jag ser att Yvonne har med sig kameran struntar jag i att ta bilder för hennes blir så mycket bättre, så vill ni se mer av det goda kan ni kika in på hennes blogg härÄlskar när man gör sådana saker på lördagar för då känns helgen så lång!
 
Idag måste vi köpa lampor, vi har totalt 8 taklampor här, innan sommaren gick 2 och nu har 2 till gått så känns som att vi inte kan sjuta på det längre! Ska även prova på att baka bröd i stekpannan, håller alla tummar för att det går bra! I övrigt blir det förhoppninsvis en squash mot Sofia och ett dopp i poolen.
 
Summa sumarum av helgen - Det går ingen nöd på oss! 
 

Höstens första Shanghaihelg

Startade dagen med ett par timmars kisning, kunde liksom inte öppna ögonen. Så trött vad jag. Såg inledningsvis ut som att jetlagen inte skulle innfinna sig denna gång men idag inser jag att den bara var försenad, tur att det är fredag i dag! 
 
Ikväll blir det middag med gruppen på lost Heaven och i morgon drar samma grupp till Le Meredien She Shan för champagnebrunch och pool! Ganska så nice, sist vi var där var när Tobias fyllde år och vi har väl i princip pratat om att åka tillbaks sedan dess! 
 
 

# # # # # #

Jag älskar Instagram men kan folk sluta hashtaga allt precis hela tiden #gata #boll #sommar #vind #barn #fint #gott.
#Det #stör #mig. 
 
 
Det finns en speciell typ av människor som imponerar otroligt mycket på mig, det är de människor som jobbar med, enligt mig, svintråkiga saker men när de pratar om dem får de en att förstå och bli intresserad. Vi hade en sån kille på ICA, han jobbade med siffror och diagram mest hela tiden, trots att siffror är topp 1 det västa jag vet kunde jag inte motstå att fashineras av hans dragningar. Det var linjer, tecken och siffror överallt men han förklarade dem på ett sånt sätt att man satt där och efter ett tag tyckte att det han berättade var super intressant. Finns ju få stunder då man så lätt somnar på annars än när folk ska dra någon sifferrapport. I dag hade jag möte med en IT kille, det brukar inte heller betyda lycka men jag var riktig glad efter mötet! Han satt där och babblade om html kodning och div system på knackig engelska men han ritade och visade så jag fattade det mesta och till och med ville förstå mer. Efter ett tag kollade jag på klockan och då hade det gått 1 timme, jag hade alltså pratat kodning i en timme och tyckte det var kul. Vilken hjälte alltså!  
 
 
Idag är det Kinas alla hjärtans dag, vi upptäckte visst det lite för sent för det var fullbokat över allt så får bli hemma mys och en sväng till gymmet istället! 
 

Min maskin!

Något av det bästa jag vet är korv med bröd, förstå att jag fick en pulshöjning när jag såg denna maskin!!
 
 
 
 
 

Lil-lördag

I går var det såklart tisdagsmiddag med tjejerna, denna gång på Kartel. Gå inte dit för maten och vinet, men väl för drinkar och snygg takterass! 
 
 
I morse slog jetlagen mig med full kraft, hur jag än försökte så gick det inte att komma upp. Fick starta dagen med ett glas saft och kaffe, socker + koffein måste ju leverera någon form av energi. I övrigt inget nytt under solen, ska simma i kväll har verkligen längtat efter det så ska bli kul!
 
Hatar verkligen shots och snaps, men om jag nu skulle tvingas dricka det så skulle det vara ur dödens glas!
 
 
 
 
 
 

Up and running!

Nu är bloggen back in business igen! I går landade vi på Shanghai mark igen och efter att ha kastat in grejerna hemma var det pang på jobbet igen, pga av brutalt stört regn tog det 1 timme längre än vanligt för att komma till kontoret..! Rykten säger att förra veckans tyfon är på väg tillbaks i nästa vecka igen...
 
 
Avslutade kvällen med 90 min massage, hade tänkt njuta ordentligt men somnade sekunden jag la mig ner och vaknade bara när de sa please turn around. Då vände jag på mig och somnade om. Det är alltid min fasa när jag går på massage, att somna, då missar man ju allt det sköna och det blir mer som att kasta pengarna i sjön. 
 
i morse när jag gick till T-banan såg jag en gammal bekant, kommer ni ihåg denna hund
 
 
Frissan har nog haft semester och tur är väl det för nu börjar han se lite mer hundlik ut.
 
 
 

RSS 2.0