Underbara söndag

Shoppingen igår gick kanon, Tobias är numera överlägset snyggast i stan. Tidigare var han bara snyggast! Vi fortsatte lördagkvällen med tema Fira och gick till ett Hotpot restaurang i närheten av oss som är riktigt bra, Qumin.


Idag var det dags att besöka tygmarknaden, våra vänner Calle & Yvonne hade tipsat om ett par bra skräddare som vi provade så nästa helg ser vi med spänning fram emot att hämta hem en kavaj till mig och varsin skjorta! Håller tummarna för att de verkligen blir bra!! Kavajen var lite kul, för då fick man välja tyget i en affär och sen gå till knappståndet för att välja knappar. Det fanns så sjukt mycket att välja på så tog nästan längre tid att välja knappar än det gjorde att välja tyg :)


Förutom tyg och knappar kan man även köpa diverse prylar vid tygmarknaden, Tobias stog länge och funderade över tassen med torkade senor. Som tur var så köpte han den inte.


Vi skulle hämtat ut vår tavla idag så vi åkte med spänd förväntan till tavlegubben, men väl där fick vi veta att den inte var klar förän på torsdag..! Så får vänta ett par dagar till, han såg lite stressad ut när vi kom men jag hoppas verkligen att han har gjort den bra!!

Eftermiddagen spenderade vi i en soffa på en uteservering, solen sken och allt var jätte mysigt. Klockan 5 kom Miss Li hem till oss för att lära oss kinesiska, vår förra lärare var inte så bra så istället för henne har jag fått hon jag har haft på veckorna att komma hem till oss på helgen. Hon är verkligen jätte bra och efter två timmar var vi helt slut i huvudet och käkarna värket efter att försökt göra alla ljuden och tonerna!


Har hittat en ny app så har gått lös på lite kul bilder de senaste dagarna, typiskt kul grejer som man stöter på lite här och var. Eller var sägs om ägg kokade i rött te, aptitligt va! Eller varför inte göra en macka med varmkorv och lägga i montern bland alla fina goda mackor? Det kan vara rätt billigt på caféer här, det som är dyrt är drickan. Men då kan man ju göra som de här och ta med sig en dunk (bokstavligen) men juice. Sova är en favoritsysselsättning här, gammal som ung, oberoende plats.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0