Totalsågar allt som har med Mellon att göra.

I och med att Aftonbladet idag (kan ha varit i går också) lanserade sin Melodifestivalsite kommer jag ägna detta inlägg till att totalsåga Mellon för jag har sällan läst så många patetiska artiklar samlade på ett och samma ställe.


Artikel 1 - De gör comeback i Melodifestivalen
"REVANSCHSUGNA Magnus Carlsson har varit med i Melodifestivalen sju gånger. Som bäst har han två andraplatser med Barbados. Sonja Aldén gör sitt tredje framträdande som artist i tävlingen. Hennes ”För att du finns”. kom på sjätteplats 2007. I år satsar de båda mot toppen."

Kära journalist, om de inte skulle satsa mot toppen, varför skulle de då ens vara med?


"I december kommer de arbeta tillsammans med julshowen ”Stjärnorna på travet” på Sundbyholms Travbana..."

Hur lite jobb har man som "stjärna" för att behöva vara med på Stjärnorna på travet?! Vad är nästa, "Stjärnorna på varuhuset", "Stjärnorna på campingen"?


"Vi ska också vara med i år... Molly Sandén – med en låt på engelska."

Har man inget mer meningsfullt att skriva om personen så det enda man kan komma på är att hennes låt är på engelska?! Eller ska vi tolka det som att Molly är nu vuxen och har tagit ett kliv ut i den internationella världen och tar sig ann utmaningen att sjunga på ett främmande språk? Vet inte vilket som är värst.


Artikel 2. Skrällen, Helena leder slagern. Observera att de skriver skrällen med rött.

"Starka. Modiga. Glamorösa. Begåvade. Så presenterade Christer Björkman programledarna för Melodifestivalen 2012 under dagens presskonferens."

Starka är de säkert, lägger ingen värdering i vad som anses starkt. Begåvade absolut, jag har aldrig förmått att gråta och visa brösten oupphörligt i varenda film eller ta toner och hålla dem i flera minuter. Hon den tredje vet jag inte vem det är så henner uttalar jag mig inte om. Men modiga och glamorösa? Om ni ser Helena Bergström på gatan, slår er tanken att det är just modig hon är som bara spelar in filmer där hon får välja rollen och hennes man resigerar. Eller att hon är glammig där hon går och konstant viftat på ögonframsarna och har ticks i mungiporna?



Nu är jag inte hemma så jag kommer att missa detta spektakel. Det enda jag är ledsen för är att jag missar Torsten Flinck, tror även att Lotta Engberg och Christer Sjögren kan få det att svänga i stugorna.


Så efter denna totalsåging av Mellon och allt som skrivs om den så kommer jag aldrig mer att viga en rad åt att kommentera den, eller en miut åt att läsa om hur det går. Var bara tvungen att ta upp att jag inte tycker det är ok att få Mellon att låta lika viktig som en händelse i klass med den första månlandnigen.


Något som också är väldgt störigt att läsa om är SJ/Banverket och hur de hanterar den sedvanliga halkan och snön. Men det väljer jag att bortse ifrån.



Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Haha, sjukt bra inlägg!

2011-11-13 @ 11:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0