Ska vi ha städdag?

Skrev tidigare om lappen gällande säkerheten under Nationaldagshelgen här, kan rapportera att jag har alla skor i behåll, vattnet, gasen och elen funkar som de ska och lamporna står kvar i fönstret. Men i går kom det upp en ny lapp i entrén, tycker ändå att jag har rätt bra fantasi men jag förstår inte vad de menar. Min mest kvalificerad gissning är att den förklarar att det är städdag i föreningen snart. Ska bli spännande att se vad som händer..!



Det här med märken har vi varit inne på tidigare - ju finare märke desto mer poppis. Var på tygmarknaden idag igen och hittade denna skapelse. Christmas tree är ju känt och fint, vem skulle då inte vilja ha en kjol som heter det? Det känns liksom inte som att det är en plojgrej - denna har de gjort för att de tror att de är en storsäljare. Börjar få vibbar av att jul i Kina inte är som jul någon annan stans. Håll i hatten!



Det är Oktoberfest här nu, kineser i tyrolerhatt osv. Man kan inte ifrågasätta allt så det är bara att hoppa på tåget och le åt det!



Mötte en sopgubbe på vägen hem, snacka om att han har jobbat på bra idag! Undra vad han får för det lasset... Något som jag kom att tänka på idag är att det verkligen inte finns en enda tillstymmelse till backe här, det är verkligen platt platt platt så långt ögat kan nå. Stackars sopgubbe om det inte var så..!



Håller på att boka resa till Singapore i november. Hemma när man går in och ska boka något och klickar på den där bilden som ser ut som en kalender för att välja dag då man vill åka så börjar veckan av förklarliga skäl med måndag och slutar med söndag. Här börjar de med söndag och slutar med lördag. Någon som vet varför det är så?



Kommentarer
Postat av: Håkan Nordin

Det betyder att det är dax att klippa äppelträden!//Pappa

2011-10-05 @ 10:15:11
Postat av: Petra

Nu kryllar det ju inte av sådana här, men kan ju vara bra att veta i alla fall man skulle skaffa ett!

2011-10-05 @ 12:10:39
URL: http://ww.idagishanghai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0