Century Park

Varför äter man chips som inte är goda? Ibland köper man en ny sorts chips som inte är så goda, men man kan ändå inte låta bli att äta dem. Vi har just ätit en påse chips med ketchupsmak, jätte äckliga. Men påsen är slut.


I dag besökte vi Tobias alla skräddare. Började med skorna, de blir jätte fina! Tror vi, var lite svårt att avgöra eftersom man bara såg innerskon men so far so god! Extra kul var det att han gick omkring i nylonstrumpor.




Så till skjortorna. Sist hade de sytt dem i fel tyg & i fel mått och på grund av det fick Tobias en utskällning, så vi skrattade väl inte på vägen dit. Väl i affären var skräddaren lika glad åt att se oss som vi var att se honom, Tobias provade skjortorna. Tystnaden var total. Han kom ut ur provrummet. Såg ganska bitter ut. Jag och skräddaren höll andan - skulle det här bli en bra dag? Skräddaren smög fram till Tobias visade hur han skulle sy in dem i ryggen. Tobias nickade och skräddaren tog skjortorna och smög iväg. När han kom tillbaks gick Tobias in i provrummet, kom ut och sa ok. Han var tillräckligt nöjd. Kanon! Vi betalade och gick och kommer aldrig mer komma tillbaks.




Har hört talas om en fin park som ligger i närheten av skräddaren så vi gick dit. Vilken park, överdriver inte om jag säger att den var lika stor som hela Kungsholmen. Flera sjöar, kanaler och gräsmattor!! Vi köpte glass och satte oss i gräset, det var nästan tyst och solen sken, efter 4 veckor i fullständigt kaos med tutande bilar, skrikande kineser, mat os och trängsel var detta som att komma till himlen. Vi insåg att vi förmodligen inte kommer att ta oss hit så ofta, men vetskapen om att den finns gör bara att allt känns så mycket bättre!


Det är något på gång i parken, kunde inte riktigt lista ut vad det var, men det måste vara något som drar otroligt mycket folk. Har aldrig sett så många vita platsstolar i hela mitt liv. Allt ni ser som är vitt är stolar - hela vägen bort till slutet av sjön. Måste ju vara något jätte kul/spännande/fint. Ska ta reda på vad, för känner att det här kan man inte missa.



Eftermiddagen spenderade vi med att äta brunch med våra nyfunna vänner Sofia och Carl-Fredrik (känner dem inte tillräckligt bra för att fråga om de ville ställa upp på bild - men det kommer) och möbelletande. Vi behöver en garderob, ett bord för att lägga typ nycklar och grejer på, lampor och mattor. Vi kom hem utan något, köper det när Tobias är borta i stället. Han funderar så, blir ju bra i slutändan - men vägen dit är lite för lång för mitt tålamod. Sen slutar det ju alltid med att vi köper det jag ville ha från början i alla fall. Smidigt va!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0