Noodle Bull

Missade att skriva det sist, men på massagestället så får man typ som en dessert när de masserar en. Tror jag har listat ut att det är följande, 1 bit drakfrukt serveras tillsammans med en blandning av mangopure (med bitar) & kokosmjölk. Över detta stör man grapfrukt eller liknande. Det är så gott, vet inte vad jag längtar mest efter - massagen eller den!



Skräddaren var en flopp, de hade till och med sytt en av skjortorna i fel tyg - rätt uppenbart fel kan man ju tycka. Här var det dock Tobias som fick en utskällning och när ärmarna visade sig vara för korta så sa hon "rör inte så mycket på dem". Vi letar vidare efter nya skräddare och hoppas på bättre tur. Kineser blir så arga när man konfronterar dem, i Sverige vill vi ju göra en bra affär och få kunden nöjd - så klart till ett pris som gör en själv nöjd också. Här ser man mest; vilken affär kan jag dra in fortast och enklast - den tar vi. Skit i om kunden inte blir nöjd och aldrig mer kommer att komma tillbaks, vi har i alla fall tjänat några kronor just nu.

Alla som kommer hit kommer att få följa med på en lunch på Noodle Bull. Högst opretentiöst ställe, men vilken nudelsoppa, 35 kr och du är nöjd för resten av dagen. Erik var inte lika exalterad som jag och Tobias, det var ju nudelsoppa liksom, hur spännande kan det bli. Nej det kanske inte är så spännande, men då ska det kanske tilläggas att att vi båda verkligen gillar nudlar, till exempel de 3 kronors nudlarna du kan köpa hemma, sjukt goda!





Kineser har en del sjukt onödiga grejer, men även en hel del smarta grejer - eller vad gillar ni denna ihopfällbara cykel?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0