Shanghai Beach resort

I helgen åkte vi till IKEA igen, om ni tror att ni har sett en folksamling kan jag berätta att det här var en folksamling i en klass för sig själv...! Hela varuhuset var en enda lång kö - och ALLA skulle äta. När kineser besöker iKEA äter de inte en portion, alla tog minst två rätter och en efterrätt. Det här gällde även alla, barn på 4 år som gamla. Alla skulle de klämma i sig så mycket det bara gick. Vi satt bredvid en familj med en son på ca 6 år, han fick en utskällning för att han inte åt upp sin soppa efter att han hade klämt 1 tallrik köttbullar och en tallrik spagetti och köttfärssås..!
I övrigt har vi mest flyttat in och fixat sådana kul grejer som dammsugare och luftrengörare. Har även varit på middag med Nefab både fredag och lördag, jätte trevligt!

Lyckan var dock igår, söndag. Vi var sugna på massage och hade blivit visade ett jätte bra ställe men det låg lite långt i från där vi flyttat så vi gick ut på gatan för att hitta ett nytt ställe. Hittade ett precis runt hörnan från oss, Shanghai Beach resort, som av entrén att döma såg ut att ge både happy ending och diverse suspekta erbjudanden. Men vi gick ner för trappen för att se vad de hade. LYCKA!! Vilka jäkla ställe, supermysigt och jätte bra. Hade det legat i Sverige så hade de fått alla designers och trevlighetspriser som finns. Och vilken massage sen!! Kommer lätt gå dit så fort jag har det minsta tråkigt. Men entrén alltså, de måste jobba på den.

Idag får vi vår madrass till sängen - längtar så tills vi går och lägger oss ikväll!!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Du får lägga upp bilder på detta fantastiska ställe:-)

2011-09-05 @ 10:47:06
Postat av: Anonym

Det ska jag! Måste bara hitta ett internet som kan tugga sig igenom en uppladdning. så segt haha

2011-09-05 @ 12:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0