Jag tappar hakan lite varje dag

Varje dag händer det något konstigt här. Här kommer gårdagens Kines. Alex, Tobias kollega, kommer ut från hissen på jobbet. Då vänder sig en kines om, i näsan har han en sax. Han tar ut saxen, tittar på sitt fynd, tar upp en tändare och tänder eld på fyndet. Rycker lite på axlarna och går därifrån. Allt med den här historien är bara sjuk och osmaklig, hoppas bara att det var hans egen sax så det inte var typ kopiatorrummets..!

Jag trodde att alla sydde upp allt möjligt här, men så verkar det inte vara. Men måste ju prova i alla fall, finns ju en delskräddare och alla kan ju inte vara dåliga..! Något som folk däremot gör är att låta tillverka skor. Så i går sydde Tobias upp ett par skor. Meddelar den 21/9 om det blev flipp eller flopp!



Precis där vi bor ligger det en KFC, igår när vi gick hem tror jag det fick veckans leverans med kycklingburgare. Vet inte vad hälsovårdsnämnden skulle säga om kylkedjan där, men jag garanterar att den var väldigt bruten.



I dag kom Calle & Maria hit så ska guida runt dem i stan lite, får se hur det går - har de läst om än bara en sida ur en bok om Shanghai så vet de mer än mig. Har dock hittat några hål i väggen ställen som är lite kul!

Lyckades även fixa gymkort i dag så nu kan man börja träna också, har dock varit rätt skönt att helt sonika kunna strunta i träningen för att man inte har haft någon stans att träna. Det är inte så att man går ut och springer på gatan här direkt. Dels för att du garanterat blir påkörd och två för att luften är så dålig att du skulle tuppa av om du tog ett djupt andetag. Vårt gymhus är kanon, ett gym, en simbassäng, 2 squashbanor, ett biljardrum, såklart ett kareokerum (som man tydligen måste boka för det är väldans poppis) men det roligaste är nästan att vi har 5 bowlingbanor. Så ni som kommer hit, förbered er på kinesisk discobowling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0