Petra & Tobias i framtiden

Nar vi bodde hemma sa var en av vara favorit fredagsaktiviteter att ses i Ostermalmshallen for ett glas och lite snittar, sen kopte vi med oss nagon lustig korv, illa luktande ostar och vin med fin etikett hem. Ja, jag vet att det later som att vi ar typ 50 men det var det som gjorde det lite charmigt. Det var liksom jag, Tobias och folk i 50-60 ars aldern som tog vara pa det goda i livet, lite som att besoka oss sjalva i framtiden. Eller natt. Hur som var det gott som 17 och vi har gjort nagra tapra forsok att hitta ett likvardig stalle har, det har sjalvklart gatt jatte daligt da ost och vin ar Shanghai's i sarklass samsta sida men har hoga forhoppningar om kvallen. Tank som Salute kunde hosta upp en charkuteribricka likt denna, ah jag skulle doooo!!!


Maste sluta lasa Alex Schulmans blogg pa fredagar, han ar specialist pa att lagga upp sant man ar som mest sugen pa da...! For ovrigt har jag kommit pa att han ar jatte lik min bror..!


Vet att du ar jatte bitter nu for att jag tycker detta Christopher men jag tycker Alex ar snygg sa ta det som en komplimang!



Kommentarer
Postat av: Anki

Christopher är oslagbar jämfört med Alex! Hur tänker du här Petra?

2012-04-20 @ 14:48:49
Postat av: Lena

Håller med Anki Alex borde bli jättestolt när han läser din blogg Petra. Tänk att bli jämförd med Potte!



I övrigt kanske du i framtiden inte borde lägga ihop åldrarna 50-60 med varandra. Det är faktiskt en rätt stor skillnad på att vara 50 och att vara 60, typ...

2012-04-22 @ 22:01:10
Postat av: johanna

fin blogg du har, Gud vad lika dom är :O

2012-04-23 @ 11:25:15
URL: http://johannagaypersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0