Sommar och sol!

Le Saleya var ett riktigt trevligt, insprängt mellan husen med till och med en ganska stor uteservering - och råbiff! Blir garanterat flera besök där!

Idag kom sommaren med besked så vi åkte ut till Centry Park i Pudong för att lapa lite sol, gick i typ 2 timmar sen flöt vi bort i svett så tog oss hemmåt, hämtade ut duken som jag beställde på antikmarknaden för ett tag sedan och hittade två fina lykor för RMB 150!

Fattar inte varför bilderna ibland hamnar på sne...

Sen belv det såklart simtävlingen men båda var helt förstörda från gårdagens pass så var mer en nära-döden-upplevelse än ett träningspass..! Avslutade eftermiddagen med gubbröra på mörkt bröd och en prommis på nya gator ovanför vårt område, hittade ett nyöppnat shushiställe som såg jätte bra ut för take-away. De lovade engelsk meny till nästa vecka men hon som jobbade där var rätt bra på att prata engelska så måste absolut testa! Isabelle, om du läser detta så ligger det 20 meter in på Kangding lu precis vid er kosning!

Nu har Tobias åkte iväg på jobb i två veckor, askul. Not. Vissa kanske tycker att det är skönt att vara i från varandra lite, typ få längta och inse hur mycket men tycker om varandra. Men jag funkar tvärt om, jag vill alltid vara med honom, varje dag och mest hela tiden, älskar honom lika mycket i alla fall..! Har bokat massage nu kl 8 i tröst, helt ok tröst om ni frågar mig!



Kommentarer
Postat av: Lena

Vilken härlig kärleksförklaring - blev helt blöt i ögonen...



Snart är han hemma igen - vi ska ta hand om honom i helgen. Skönt att vintern verkar ha begett sig igen!

2012-04-22 @ 21:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0