Det var det!

Jaha, så var semestern över för den här gången! Herre jösses så bra vi har haft det! Har nog aldrig varit så långt i från en pulshöjning, vi har verkligen bara njutit. Sovit lite, ätit lite, badat lite, spelat lite kort, funderat över livet lite, badat lite igen och spelat fruktansvärt mycket Monopol Deal.


Något helt fruktansvär har hänt på senaste tiden, jag har typ gått och blivit flygrädd. Kommer på mig själv med att utgå från att vi ska störta och tänker att det blir en positiv överraskning om vi inte gör det. You tell me, jag vet att det är stört. Den nyinfunna flygrädslan blir ju inte bättre när man sitter på ett kinesisk lågprisflyg i typ storm och mer hoppar runt bland molnen en flyger frammåt. Efter ett tag säger en förinspelad röst att man ska spänna fast sig, inte gå på toa och personalen kommer inte att servera på ett tag. Det går MAX 30 sek, sen säger samma röst Nu är vi framme om 30 min, känner du dig stel? Häng i så fall med i vår gymnasitk ut kommer då flygvärdinnorna och börjar vifta på händer och fötter i någon form av gymnastik. Flygrädslan var som borta, gick inte att fokusera på någon annat än sjukhetsgraden på situationen, herre gud vilket land det är man bor i. Ingen annan än en kines skulle få för sig att det är passande att låta passagerarna på ett plan göra gymnastik i storm.

Nu är vi tillbaks i Shanghai, till vår förvåning var det faktiskt ganska varmt här, eller i alla fall 10+, och solen verkar gå ner senare än vad den gjorde innan vi åkte. Mycket trevligt! Tobias packade upp och ner igen då han åker till USA i morgon (€#%##&/"°!#!"#!#€"°) Gick igenom vår Udda-sedlar-skål, Måste säga att Hong Kong vinner snyggaste-sedel-tävlingen med hästlängder!




Kommentarer
Postat av: Lena

Stackars Tobias - finns inget värre! Men det verkar som du har det lika kallt som vi - fast vi har liten brasa, golvvärme och rätt bra isolerat hus. Sitter just nu och glor på tv, Gusten ligger på pläd i soffan, Tord i den andra soffan. Ebba hos Jakob och Amie på date med ny .... kanske pojkvän. Ska berätta mer ....

2012-01-30 @ 21:46:16
Postat av: Lena

inser att den här kommentaren kom helt fel tillhörde ditt senare inlägg om Ts mage och flyg etc....

2012-01-30 @ 21:47:54
Postat av: Lena

inser att den här kommentaren kom helt fel tillhörde ditt senare inlägg om Ts mage och flyg etc....

2012-01-30 @ 21:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0