Both camp

Hej och välkommen till Winberg-Nordins bothcamp, vi har nu haft träningsvärk på nya platser konstant i en vecka nu. Vi har sagt att det vore kul att vara fitt till sommaren och orka springa och ha sig men vi har skjutit på effektiv träning in i det sista men nu är semestern för nära, nu gick det inte att skjuta på det längre! Känns bra, vi kommer nog orka med några varv i skogen! 
 
Ska bruka kranvatten i sommar som aldrig förr, för att festa till det tror jag att jag måste klicka hem denna...
 
 
Så söt så jag spricker! Vad händer annars... Har börjat plöja gamla sommarpratare i takt med att det kommer nya, lyssnade på prinsessan Birgitta igår och hon var kul. Däremot var hon batteritanten sjukt trist. Ni som känner Tobias, lyssna på David Hellenius - de är i princip samma person. 
 
Ikväll ska vi rehabba hos från träningsvärken, blir Sichuna Citizen, massage och yoga. Har ett mission till sommaren: MÅSTE hitta ett bra receptet pa Sichuans ribs med kummin, det vattnas i munnen bara jag tänker på dem!! Typ något lik nedan för er som vill prova!
 

Ingredients

  • 2 racks baby back ribs
  • 4 pork rib slabs (country cut) 4.5 lb slabs
  • tablespoons sugar
  • tablespoon garlic chopped fine
  • tablespoons chopped fresh ginger
  • teaspoons Sichuan peppercorns crushed
  • 1/2 teaspoon star anise ground
  • teaspoon Chinese 5 spice
  • tablespoons soy sauce
  • tablespoons sunflower oil
  • tablespoon sesame seeds
  • teaspoon chilli flakes
  • cups of your favourite plum dipping sauce

Directions

  1. Place the pork slabs in a large sealable baggie.
  2. Mix the marinade ingredients in a medium bowl.
  3. Reserve ½ cup of the marinade for basting and set aside.
  4. Pour the remaining marinade over the ribs.
  5. Seal the bag and toss to ensure that the ribs are evenly coated.
  6. Place the ribs into the refrigerator overnight.
  7. Once they are marinated, remove the ribs from the bag and pat them dry. Discard the baggie and used marinade.
  8. Prepare barbeque to 220°/104°C with indirect heat. Leave one side of the barbeque on high and the other side off. Insert a drip pan under the grates of the side that has no heat.
  9. Place the pork over the drip pan.
  10. Close lid adjust temperature if necessary to read 220°/104°
  11. Slow cook the ribs for 3 hours or until tender.
  12. Baste with the reserved sauce every 30 minutes.
  13. Once done, remove the ribs from the barbeque and tent under tin foil for 20 minutes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0