En Lördag på okänd mark

I går sken solen för första gången på evigheter så vi tog tuben till Pudong för en prommis längs floden. Kanske inte något man behöver lägga tid på som turist, men för oss som han hängt på de trånga och stimmiga gatorna på Puxi sidan en längre tid var det faktiskt jätte skönt!


Vi har faktiskt bara varit i Pudon en gång tidigare och det var för att åka upp i Kapsylen så var lite kul att se hur stort allt var från marken, TV tornet är grymt stort!


Man kunde få kort tagna, men vi hoppade det. Var lite för mycket liksom..!


Vi behöver en exta nyckle så gick till ett hål i väggen (bokstavligen) för att få en fixad. Kollade inte vidare mycket på nycklen när den var klar men när vi kommer hem så passar den inte i låset och vi inser då att det finns absolut inga likheter mellan vår nyckel och den han kopierade..! Får gå tillbaks idag och fråga hur han tänkte.


Idag blir det brunch med alla vänner på Azul sen ska Tobias och Carl-Fredrik spela squash och i kväll är det Nord Korea dokumentärfilmsvisning och burgare med Anna och Per på The Apartment! Gäller ju att maximera helgen!

Kommentarer
Postat av: Lena

Ni sitter i alla fall inte stilla och virkar!

Fullt ös - medvetslös eller hur går ert ordspråk?

2012-03-11 @ 14:44:08
Postat av: Petra

Nej, helgen var fullproppad! Galler att halla tempot uppe tills ni kommer!

2012-03-12 @ 09:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0