Upptäckarlördag

"Upptäckarlördag" sitter det ordet ihop eller är det "-"?
Efter lunch igår bestämde vi oss för att kolla in några kvarter som ligger precis bredvid oss som vi aldrig gått i. Vilken hitt det blev!


Ett av uppdragen vi hade var att köpa en ny lampa, efter ett par besök i mer välsorterade butiker hittade vi en i affären runt hörnan. Undra vad han inte har i sitt sortiment..!


Httade en slips och sjalbutik, kunde de inte ha hittat något trevligare att ha i skyltfönstret..! Psykopatbutik, undra hur många kunder i veckan han snittar


Vi hade bestämt oss för att prova ett nytt massageställe så vi gick ner mot French Concession, funderade på att köpa med oss ett litet träd till hallen som en gubbe sålde i en korsning men blev aldrig av. Träden har börjat blomma nu, jätte fint! Hoppas att det blir som i filmer när alla körsbärsträd slår ut om ett par veckor.


Handhygien verkar vara väldigt prioriterat här, aldrig sett några tvätta sina händer så omsorgsfullt som här. Men det gäller att börja i tidig ålder, så gulliga handfatt typ 50cm höga utanför ett dagis. Pluttar!


Det var ju trotts allt lördag så vi stannade för lite vin på ett jätte fräsht ställe som vi hittade på vår vandring, Nene. Perfekt för ett mat, snacks eller drickastopp!


Efter det var tanken att vi skulle ta massage men då vi av någon anledning hade låtit servitören fylla på våra glas ett par gånger insåg vi att det var bättre att gå hem..! Vet inte om det var vinet eller övertygande försäljare, men vi gick förbi ett nyöppnat yogaställe så nästa söndag har vi signat upp oss på en gratis yogaklass..! Jätte konstigt, men blir kul! Shanghai visade sig verkligen från sin bästa sida när vi sen gick hem - perfekt ljus och alla hus tändes precis när vi kom upp på bron över motorvägen. Kan ibland känna att jag är nöjd med att bo där jag bor i Stockholm när jag passerar Stureplan och Östermalmstog på vägen hem, är liksom liite kontinetalt på något sätt men jämfört med vägen hem här är det småpotatis. Shanghai en klar kväll är oslagbart!



Idag ska vi betala vår Maj tripp till Mogashan, vi är 8 pers som ska spendera 2 dagar i skogen på Naked Retreats, ska bli så nice!! Ska också försöka förlänga vårt internet, blir google translate och hålla tummarna igen!

Hoppas att allt är bra hemma, som ni märker har vi det sjukt bra just nu!


Kanske är det vädret som påverkar..!




Kommentarer
Postat av: Yvonne

Häääääärliga helg!!!! :-)

2012-03-18 @ 11:31:53
URL: http://yvonneandthecity.se
Postat av: Lena

Så härligt ni har det! oj vad jag längtar!

2012-03-18 @ 19:37:25
Postat av: Lena

Så härligt ni har det! oj vad jag längtar!

2012-03-18 @ 19:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0