En dag på stan

Förstår inte hur det går ihop, gick i lyxgalleriorna i dag på förmiddagen. Alla stora märken finns representerade, den ena butiken större än den andra, men det är inte en kotte där. Hur går det ihop sig? Jag menar det var inte bara i dag det inte var någon där - det är aldrig någon där. Spanade in några snygga skyltfönster
 
Hermés hade gjort sitt med trådrullar, förstår ni hur många trådrullar det gick åt! Då ska ni även veta att de har ett likande fönster med trådrullar på två till ställen i butiken! 
 
Tycker kanske inte att Louis Vuitton har de snyggaste sakerna, men skyltfönster kan de i alla fall! Tänk om man skulle ha en egen betjänt, fasiken vad märkligt det skulle kännas...
 
H&M släpper någon designersammarbete i morgon, har kollat på det på nätet men känner väl spontant nja. Tycket det var lite konstiga saker... Men kön är i alla fall redan på G!
 
Undra om man kan lasta en moppe fullare...
 
Kål är någon kineserna diggar stenhårt, i morse fick den lokala restauangen sin leverans! 
 
I morgon är det torsdag, tänk om min Taobao leverans kommer då... Gick tyvärr bara att beställa två av skorna, men det kanske är lika bra. Kan ju vara riktig skit - man har snudd på ingen aning. Dock slank en lampa till köksbordet ner!
 
 
Hittade sovrumslampor på Taobao men lite osäker så imorgon på lunchen ska jag åka till lampmarknade för att se om vi ev. missade dem när vi var där. Tycker de ser himla fina ut i alla fall och på lördag kommer lådorna så då måste alla större grejer vara på plats här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0