Här vare ljus!

Skulle handla lampor idag, en till matbordet, två till sovrummet och en till hallen stod på listan.
 
 
 
Fanns hur mycket som heslt men till slut hittade två två som föll oss i smaken, tyvärr var det helt omöjligt att pruta på dem så blev ingenting men kan inte sluta tänka på de "trassel lamporna" ovan... Den skulle vara så fin i vårt köksfönster. Måste nog åka tillbaks och köpa en, frågan är bara vilken färg - Svart/guld/silver. Svart kanske? 
 
Hittade en klocka också, Tobias tyckte dock att det var det fulaste han sett så blev inget med det.
 
Istället åkte vi till IKEA och åt lunch, stötte på stans stekigaste unge där
 
På IKEA i Shanghai är det viktigt att klä upp sig lite, gärna i liknande outfits för hela familjen
 
Gick hem och hittade en plats där det finns en kyrka, började titta oss omkring och tror att det kan vara så att Kina har samlat all religion på samma plats. Eftersom det är förbjudet men religion (man har någon sorts frikort i Shanghai, men regeringen väljer vem som ska vara präst/imam osv), så känns det inte helt omöjligt. Titta på bilden nedan, till vänster är det en kyrka, på taket på det höga huset är det ett tempel, lite längre bort till höger är det en moské på ett hustak och längst till höger någon annan form av kyrka.
 
Måste också visa en bild jag fick av min kompis Karin igår, jag vet faktiskt inte om jag skulle stå kvar i hissen om denna katt kommer in...
 
I går kväll såg vi en film, Contagion - Noting spreads like fear. Handlar om en dödlig smitta som sprids över världen, fasiken vad fel stad Shanghai var att vara i när man såg den! Men den var bra, se den!
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Längtar verkligen till att få se er fina lägenhet och allt fint ni köpt med er hem!

2012-11-13 @ 21:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0