En lördag på stan

Grymt att komma hem från semestern och ha tre dagar kvar på semestern i sin egen stad! Fredagen spenderades i soffan efter en natts flygning med för lite sömn, sen bar det av på middag med Calle & Yvonne. Blev vårt favvohak Pashas, älskar att ha stammishak där personalen känner igen en. Säger Hej, serverar en något extra att smaka på och tar i hand när man går och säger Ses! Vi hade ett sånt hak i Stockholm också, De la Tore, världens bästa italienare, hoppas de frågar var vi har varit nästa gång vi kommer hem och går till dem...
 
I går blev det bruncsh på Azul med samma goa par, mätta och belåtna spenderade vi sedan dagen på stan för lite shopping. Fick tipset om Uniqlo's cashmiere tröjor och täckjackor, kom därfrån med en lagom stor påse var! Hösten, be aware - vi är redo!!
 
 
Tobias fick sin efterlängtade sushi till middag, har provade Wasabi challenge. Oh my vad starka de var!! Kvällen bestod av film, vi hade blivit tipsade om Moonrise Kingdom. Förlåt Yvonne men den var väl ändå inte bra?! Hahaha! Toppade den med the Rite, 10 min in i filmen kom jag på varför det var typ 10 år sedan jag såg en skräckfilm sist. Handlar om en präst som skall åka till vatikanen och bli exsorsist, addera Anthony hopkins så har ni skräcken i en perfekt förpackning, även fast den var obehaglig rekommenderar jag den! 
 
Idag skiner solen och Tobias har hintat om tygmarknaden, vem säger nej till den?! Vill sy upp en jacka, vad tror ni om denna i mörkblå med svart fårskinnsfodring i nacken?
 
Men ser ut som att vi får vänta lite med att använda våra fynd, sommaren har inte lämnat Shanghai!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Härlig dag!!! Kul att ni hittade lite på uniqlo:-) men vadå den filmen var ju suuuper!! Hehe vi har nog inte samma filmsmak, haha. Kram

2012-10-07 @ 09:29:50
URL: http://Www.yvonneanthecity.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0