Lördag lördag lördag!

Tog en sväng förbi videobutiken igår, känndes lite konstigt att se Johannes Brost frontade precis innanför entrén..!
 
Förutom några bortfall på den manliga sidan var hela familjen Taikon samlade på Cantina Agavre för middag i går. Oklart varför alla har kattögon på bilden..!
 
Idag tog vi en sväng till Decathlon för att fylla upp förrådet med strumpor och träningströjor. Man är ju glad att man har börjat träna i tid så man inte behöver stoppa dessa i korgen...
 
Blev en sushilunch, fint och så men jag blir lika störd varje gång man får in så här "fin" mat, hur ska man äta den liksom?
 
Hittade en dam som sålde korgar, jätte fina och bestämde mig för att köpa en innan vi åkte hem. Såklart glömde jag det...! 
 
Mr Turtle har skaffat ny bil... Gick han och grubblade länge på färgvalet? Vad var det som fick honom att börja kalla sig just Mr. Turtle? När han skrev det med "diamanter", kände han då att det var pricken över i:et gällande designen? Mest undrar jag vad han fick betala för att förstöra en annars snygg bil..
 
Väl hemma mötte hela välkomstkommitén oss. Från vänster: Vakt B1, Mr Driver, en random kines som vi har claimat som vår chaufför, punktligare man får man leta efter! Vakt B2, Tobias, Herr Blomsterförsäljare. Det är väl i princip de kineser vi känner, liten skara men naggande god!
 
Köpte ett hopprep idag, vet inte varför riktigt.. tror vi hade lite marguritas kvar i blodet från igår som påverkade beslutet. Återkommer till hoppningen om någon vecka, antingen har vi slitit ut det, eller så har det dammat sönder.
 
Nu ska vi ner och simma, måste ta tag i det fär med fjärilsimmet! Sen blir det en romantisk middag för två på Franck!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0